0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

101e Sterren aan Zee concert: Adele Project

ADELE Project met 'THE LAS VEGAS SHOW'

Laatste kaarten

Op 2e Paasdag, maandag 1 april 2024 komt ADELE Project met de vertolking van de nieuwe spectaculaire Las Vegas Show exclusief naar het het AFAS Circustheater in Scheveningen! Alle legendarische liedjes van de Britse wereldster Adele, zoals ‘Hello’, ‘When We Where Young’ en ‘Rolling In The Deep’ worden in een twee uur durend concert door ADELE Project op haar wijze gezongen en zullen vele harten weer veroveren.

Met prachtige visuals word je aan de hand meegenomen op een reis naar Las Vegas, waarbij de hoogtepunten van de 'Weekends With Adele' shows op spectaculaire wijze tot leven komen en gezongen worden door de Nederlandse ADELE. De live band van ADELE Project zorgt voor de ultieme beleving van de indrukwekkende shows die Adele tot en met oktober 2023 in het Colosseum van Caesars Palace zal gegeven.

De 'Nederlandse Adele', Jolanda Knecht, is niet alleen dé Adele 'look-a-like', haar stem is nagenoeg een kopie van Adele's stem én ze heeft ook nog eens dezelfde ontwapende humor.  Een show met een duidelijke rode draad, ontroerende anekdotes, een flinke dosis zelfspot en natuurlijk de adembenemende muziek van Adele. De internationale pers is dan ook laaiend en lovend. Ze heeft bijna de stem als de echte wereldster Adele.

Adele’s laatste album '30' heeft inmiddels in meer dan 100 landen de nummer 1 positie in de hitlijsten behaald! ADELE Project zal in deze nieuwe Adele - Las Vegas Show ook de nieuwe nummers van dit album '30' ten gehore brengen.

ADELE Project heeft met meer dan 100 uitverkochte theatervoorstellingen in heel Europa bewezen het gehele oeuvre van de Britse wereldster Adele tot in de perfectie te kunnen uitvoeren. Doe je ogen maar dicht en luister .....Dit mag de échte Adele fan niet missen.

Maak er een gezellig paasweekend van in Scheveningen en bestel snel je kaarten voor het uitverkocht is!

Speeldata

april 2024

  1. ma 1 april 2024 14:00
    AFAS Circustheater, Scheveningen
    Laatste kaarten