0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

3JS & The Red Limo String Quartet

Voor de laatste informatie over de maatregelen rondom het Coronavirus verwijzen je graag naar onze speciale Corona-update pagina. Op deze pagina zal altijd de laatst bekende informatie staan en zullen wij regelmatig updaten.

Akoesteren 2

Op dit moment is de speellijst nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze voorstelling? Laat dan hier je mailadres achter. Wij zullen je max. 2 keer een mail sturen met meer informatie over de speeldata en/of start verkoop.

Vanaf februari 2021 nemen de 3JS een speciaal muzikaal gezelschap mee langs de Nederlandse theaters. The Red Limo String Quartet. Dit strijkkwartet was al jaren een bekende naam binnen de Nederlandse muziekwereld, maar sinds kort zijn ze wereldberoemd. In 2019 tourden ze namelijk de hele wereld over met Pearl Jam-zanger Eddie Vedder tijdens zijn solo-tournee. De 3JS werkten in de studio al vaker met Red Limo, aangezien de melodieuze folk-pop van de Volendammers zich uitstekend leent voor lyrische strijk-arrangementen maar nooit eerder gingen ze mee op tournee. ‘3JS & The Red Limo String Quartet’ wordt een unieke, bijzonder muzikale show met eigen werk en andere pareltjes uit de muziekgeschiedenis, op een bedje van violen.

Speeldata

Er zijn (nog) geen speeldata bekend.