0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Verwacht speellijst

Op dit moment tonen wij voor de meeste producties op onze website de nieuwe speellijsten. De verkoop voor deze voorstellingen zijn op dit moment nog niet gestart. Het is dus nog niet mogelijk om hiervoor kaarten te kopen. Achter de schermen zijn wij druk met de theaters in overleg vanaf wanneer wij in de verkoop mogen.

Wil je hiervan op de hoogte blijven? Laat je mailadres dan achter bij de gewenste productie. Dan zullen wij je op de hoogte houden. Let wel op; wij zullen je een mail sturen zodra de eerste theaters in de verkoop zijn bij ons. We raden je dus ook aan om af en toe zelf onze website in de gaten te houden om te kijken of het theater van jouw keuze al in de verkoop is. 

Mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je ons dagelijks tussen 10:00 uur en 15:00 uur bereiken op 0900 - 9203 (€0,45 pm.). Op deze pagina vind je onze overige contactmogelijkheden.

Goed om te weten! Ongeveer 2 weken voor aanvang van een voorstelling waar wij meeverkopen met het theater, wordt de verkoop gesloten, zodat de volledige afhandeling van de bestellingen nog tijdig kan plaatsvinden. Hiernaast kan het zijn dat wij voor sommige theaters geen kaarten verkopen of door onze beschikbare kaarten heen zijn. Dit geldt niet voor de voorstellingen vanaf september 2020. Deze zijn zoals eerder vermeld nog niet in de verkoop, die verkoop start op een later moment na overleg met de theaters.