0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

meer informatie

Om je een zo groot mogelijk aanbod in voorstellingen te kunnen bieden, werken wij samen met vele theaters in het hele land.

Ongeveer 2 weken voor aanvang van de voorstelling wordt de verkoop voor sommige van deze theaters gesloten, zodat de volledige afhandeling van de bestellingen nog tijdig kan plaatsvinden. Hiernaast kan het zijn dat wij voor sommige theaters geen kaarten verkopen of door onze beschikbare kaarten heen zijn.

Je kunt voor meer informatie bellen naar 0900 - 9203 (€0,45 pm.). Het kan zijn dat wij nog nieuwe kaarten ontvangen of dat alleen het theater nog kaarten beschikbaar heeft. Voor de volledigheid vermelden wij deze data wel nog online in de speellijst, zodat je altijd een compleet overzicht hebt van alle speeldata van een productie.

Sommige voorstellingen worden rechtstreeks in het systeem van het theater geboekt. Kaarten hiervoor kun je wel via de NTK kopen, maar alleen telefonisch. Hierdoor is het niet mogelijk om deze kaarten online te bestellen bij de NTK, bijvoorbeeld voor Soldaat van Oranje. Wij vermelden dit in de speellijst als "Alleen telefonisch". Zodra je naar ons belt kunnen wij je uiteraard verder helpen met de reservering.