0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Annuleringsverzekering

De NTK geeft je de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten voor alle voorstellingkaarten, in dit kader is de NTK een samenwerking aangegaan met verzekeraar Ticketplan Europe. De kosten voor een annuleringsverzekering bedragen slechts € 2,20 per ticket. De annuleringsverzekering geeft je de mogelijkheid om je reservering te annuleren indien de reden van annulering onder de dekking van de verzekering valt. Hier lees je de polisvoorwaarden van Ticketplan Europe.

Zowel bij een online als een telefonische reservering wordt de optie voor het afsluiten van een annuleringsverzekering aangeboden. Indien je gekozen hebt voor een annuleringsverzekering staat dit in de bevestiging die je na reservering per e-mail van ons ontvangt. Je reserveringsnummer is ook je polisnummer. Je kunt de verzekering alleen afsluiten op het moment van reserveren en niet meer achteraf. Let ook op dat je per bestelde kaart een verzekering moet afsluiten. Eén annuleringsverzekering dekt niet al je kaarten, maar slechts 1 kaart.

Wat moet ik doen als ik wil annuleren?
Indien je kaarten voor een bepaalde voorstelling wil annuleren waarvoor je een annuleringsverzekering hebt afgesloten moet je de annulering uiterlijk 3 dagen na de gebeurtenis melden bij de NTK. Tevens moet je de annulering online melden bij de verzekeringsmaatschappij door middel van het schadeformulier op onze website. Je krijgt een bevestiging van de melding van Ticketplan Europe met daarin het verzoek de ongebruikte kaarten retour te sturen aan de NTK. Een online schademelding moet uiterlijk 14 dagen na het evenement zijn gedaan.

Afhandeling van een claim loopt altijd via de verzekeringsmaatschappij en niet via de NTK. Voor het claimen van de verzekering kun je het elektronische schadeformulier invullen. Wel moet je de ongebruikte kaarten retour zenden aan:

De Nationale Theaterkassa
t.a.v. annuleringen
Postbus 3162
2601 DD DELFT

Bij vragen kun je contact opnemen via het contactformulier van deze website of telefonisch via 0900-9203 (€ 0,45 per minuut).