0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Theaterspektakel ROBOT succesvol in Première!

Theaterspektakel ROBOT succesvol in Première!

De pers is na de première van het ROBOT van theatergezelschap Vis-à-Vis op zaterdag 15 juni 2019 enorm enthousiast over de voorstelling.

Lees hier een greep uit de recensies:

“Ontroerend spektakel”
- De Telegraaf ****

“Al hun voorstellingen zijn een staalkaart van inventief knutselwerk, soms in gedetailleerde machientjes, soms in gigantische apparaten. (...) Het is het even krachtige als prachtige slotbeeld van een voorstelling waarmee Vis à Vis weer laat zien wat voor bijzonder gezelschap Almere op haar grondgebied heeft.”
– Theaterkrant

“Voorstellingen van Vis à Vis kenmerken zich door een hoop special effects, ontploffingen, machines en als het even kan de inzet van de enorme hijskraan die het gezelschap jaren geleden aanschafte – en die in Robot weer op originele manier wordt gebruikt. “
– Het Parool

“Slapsticksciencefiction met een serieus randje, in de beste traditie van de groep”
– De Volkskrant

“Spektakel, technische hoogstandjes, een spannend decor, verrassende special effects en een verhaal vol humor, maar ook ontroerende momenten.”
– Almere Deze Week

“Met Robot weet Vis á Vis het publiek wederom in een greep te houden, te laten lachen tot de tranen over de wangen stromen en zich te laten verbazen over hoe mooi en spectaculair theater kan zijn.”
– MusicalVibes

Ben je ook nieuwsgierig? Er zijn nog kaarten te koop via deze link!