0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

't Schaep met de 5 Pooten wegens succes verlengd!

't Schaep met de 5 Pooten wegens succes verlengd!

Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Na de succesvolle televisieseries van Eli Asser en Harry Bannink komen alle stamgasten van Café ’t Schaep eindelijk naar het theater. Remko Vrijdag en Paul Groot delen de rol van kroegbaas Kootje en Eva van der Gucht kruipt in de huid van Doortje Lefèvre.

Na de landelijke première op zondag 14 april en bespeling in het DeLaMar Theater in Amsterdam zal ’t Schaep met de 5 Pooten wegens succes te zien zijn door heel Nederland!

In een gloednieuw en fris verhaal van Raoul Heertje gaan we opnieuw naar het café met zijn ontroerende en hilarische stamgasten. Kootje, Doortje, Lukas (Wart Kamps/Tim Kamps), en de vaste klanten Lena (Jeske van der Staak), Arie (John Buijsman), Riek (Ellen Pieters) en Opoe Withof (Jetty Mathurin) komen op originele wijze tot leven in deze grappige, herkenbare en ontroerende musical. In regie van Gijs de Lange beloven de live muziek, vernieuwde choreografieën en verhaallijnen een totaal nieuwe en tegelijk toch vertrouwde ervaring.

Uiteraard met klassiekers als: We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar?, Mensenlief, waar gaan we toch naar toe, en Het zal je kind maar wezen