0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Schrijf je nu in voor de NTK Adventkalender!

Schrijf je nu in voor de NTK Adventkalender!

En maak kans op vrijkaarten voor Soldaat van Oranje!

Vanaf aanstaande zondag, 1 december, ontvang je van ons 24 dagen lang een cadeautje bij je reservering! We willen nog niet te veel verklappen, maar je ontvangt onder meer mooie kortingen, kaartjes voor een leuk uitje en als klap op de vuurpijl maak je ook nog eens kans op kaarten voor Soldaat van Oranje!

De NTK Adventkalender loopt tot en met dinsdag 24 december. Waar wij op 24 december de winnaar van de kaarten voor Soldaat van Oranje bekend maken. Alleen mensen die mee hebben gedaan aan de NTK Adventkalender maken kans op de vrijkaarten!

Elke dag zullen wij de actie ook op onze Social Media kanalen plaatsen. Maar mocht je er graag snel bij zijn, schrijf je dan via deze link in. Dan sturen wij je elke dag een mailtje met ons cadeautje!

NTK Adventkalender


*Actievoorwaarden:
- Van zo 1 dec tot en met di 24 dec ontvang je dagelijks één mail met de NTK Adventkalenderaanbieding;
- elke dag ontvang je een leuke aanbieding bij aanschaf van kaarten;
- de actie is alleen geldig bij een reservering gedaan bij de NTK;
- reserveringen gemaakt bij het theater vallen buiten deze actie;
- iedereen die in deze periode deel heeft genomen aan een van de acties maakt automatisch kans op de vrijkaarten voor Soldaat van Oranje;
- op di 24 dec wordt de winnaar van de kaarten per mail en via onze social media kanalen bekend gemaakt;
- na deze periode zullen wij je mailadres weer verwijderen, tenzij je bent ingeschreven voor onze reguliere nieuwsbrief.