0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Verstuur nu gratis een persoonlijk Kerstkaartje!

Wij verkopen deze periode geen kaarten, wij versturen ze!


𝗨𝗣𝗗𝗔𝗧𝗘 𝟭𝟭-𝟭𝟮-𝟮𝟬 - 𝗔𝗟𝗟𝗘 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 𝗞𝗔𝗔𝗥𝗧𝗘𝗡 𝗭𝗜𝗝𝗡 𝗩𝗘𝗥𝗚𝗘𝗩𝗘𝗡 - 𝗗𝗘 𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘 𝗜𝗦 𝗔𝗙𝗚𝗘𝗟𝗢𝗣𝗘𝗡!


Na het succes van onze eerdere kaartenactie van afgelopen april, hebben wij besloten om deze nogmaals uit te zetten! Deze periode verkopen wij geen kaarten wij versturen ze! Speciaal voor jou, gratis en voor niets✉️ Laten we samen iemand een kleine glimlach bezorgen in deze decembermaand!

Deze periode sturen wij weer een kaartje namens jou per post naar de persoon die jij uitkiest! Het is een andere kaart dan de kaart in april. Het is ditmaal een heuse Kerstkaart! 

De NTK verstuurt de kaart en neemt zowel de kosten van de kaart als de verzendkosten voor haar rekening. Een kaart versturen is voor jou dus helemaal gratis! Er is een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar. OP=OP, dus wees er snel bij.

Heb jij iemand in je omgeving die je graag een kaartje zou willen sturen? Die je mooie dagen zou willen wensen? Ken je iemand die door een lastige periode gaat en wel een hart onder de riem kan gebruiken? Of ken jij een (zorg-)topper die een kaartje verdient? Wij helpen je daar graag bij!

Doe je ook mee? Geef aan ons door wie er volgens jou wel een kaartje kan gebruiken en wij versturen hem kosteloos voor jou. Jij bepaalt de boodschap, wij handelen het verder af.


Vul snel het formulier in via: XX - DE ACTIE IS AFGELOPEN.

Stuur een kaartjeHoe werkt het?

  • Vul het aanvraagformulier via bovenstaande link zo volledig mogelijk in.
  • Let op dat je het volledige adres van de ontvanger invult, anders kunnen wij de kaart niet versturen.
  • Je kunt ook een persoonlijke boodschap doorgeven. Deze zullen wij handmatig op de kaart schrijven. Let op; er is beperkte ruimte op de kaart. Houd je boodschap dus kort, maar krachtig.
  • De NTK verstuurt de kaart per post. De NTK neemt hierbij de kosten voor de kaart en de verzending op zich. Een kaart versturen kost jou dus niks.
  • Er is een beperkte oplage gratis kaarten. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.
  • Graag het verzoek om het bij één inzending te houden. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk mensen blij maken met een gratis kaartje.
  • De kaarten worden in de week van 14 december 2020 verzonden.

 

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar stuureenkaartje@ntk.nl.