0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Verstuur nu gratis een persoonlijk kaartje!

Wij verkopen deze 24 uur geen kaarten, wij versturen ze!


ACTIE GESLOTEN! Wow, wat een hoop mooie reacties hebben wij mogen ontvangen! Inmiddels zijn alle 1000 kaartjes met de hand geschreven en per post verzonden! Dat betekent dat de actie is afgelopen. Dank voor het meedoen! En let goed op elkaar.

Elke eerste maandag van de maand hebben wij normaal gesproken een Sirene Sale actie waarbij je hoge kortingen krijgt op de leukste en mooiste voorstellingen. ​Wij hopen uiteraard snel weer deze kortingsacties uit te kunnen zetten. Maar deze tijd vraagt naar onze mening om een andere actie.

Omdat wij nu eenmaal goed zijn in kaartjes hebben wij speciaal voor deze periode de Sirene Sale tijdelijk in een nieuw jasje gestoken! Wij verkopen deze 24 uur geen kaarten, wij versturen ze! Speciaal voor jou, gratis en voor niets. Naar iemand in jouw omgeving

Heb jij iemand in je omgeving waar je momenteel niet bij op bezoek kan? Of iemand die door een lastige periode gaat en wel een hart onder de riem kan gebruiken? Of ken jij ook een (zorg-)topper die een kaartje verdiend? Wij helpen je daar graag bij!

Geef aan ons door wie er volgens jou wel een kaartje kan gebruiken en wij versturen hem kosteloos voor jou. Jij bepaalt de boodschap, wij handelen het verder af. Zo hopen wij, samen met jou, iemand een kleine glimlach te geven in deze bijzondere tijden!

Hoe werkt het?
  • Je kunt reageren op deze mail of een mailtje sturen naar stuureenkaartje@ntk.nl.
  • Vermeld in de mail naar wie jij graag een kaartje zou willen sturen en vermeld daarbij zijn of haar adres.
  • Je kunt ook een persoonlijke boodschap doorgeven. Deze zullen wij handmatig op de kaart schrijven. Let op; er is beperkte ruimte op de kaart. Houd je boodschap dus kort, maar krachtig.
  • De NTK verstuurt de kaart per post. De NTK neemt hierbij de kosten voor de kaart en de verzending op zich. Een kaart versturen kost jou dus niks.
  • Er is een beperkte oplage van 1000 gratis kaarten. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.
  • Graag het verzoek om het bij één inzending te houden. Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk mensen blij maken met een gratis kaartje.


Heb je nog vragen of wil je ook een kaart versturen? Stuur gerust een mailtje naar stuureenkaartje@ntk.nl.

 

Stuur een kaartje