0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Het Pauperparadijs is verplaatst naar 2022

Zojuist is er bekend geworden dat het Pauperparadijs in het Gevangenismuseum in Veenhuizen wordt verplaatst naar de zomer van 2022. De kaartkopers hebben daar zojuist per mail meer informatie over ontvangen. De mail is ook terug te lezen op www.corona.ntk.nl onder het kopje 'Update 14 april 2021'.

Lees hieronder het bericht vanuit de productie:
 

Beste mensen, beste trouwe fans,

Met pijn in het hart moeten we u berichten dat we Het Pauperparadijs deze zomer niet kunnen spelen. Door de grote onzekerheid die er nog steeds is over de corona-beperkingen voor theaterbezoek zijn we gedwongen de voorstelling nog eens een jaar te verplaatsen, naar de zomer van 2022.

We hebben tot het laatste moment gewacht op beter nieuws. Wij, de acteurs en de medewerkers, willen niets liever dan de voorstelling voor u neerzetten. Juist omdat Het Pauperparadijs in eerste instantie kon doorgaan dankzij de vele vroegboekers onder u.

We zijn ook dankbaar dat zovelen van u in 2020 uw kaarten heeft behouden. Dit heeft ons enorm gesteund en gemotiveerd om alles op alles te zetten. Maar de omstandigheden zijn te onzeker. En inmiddels wordt het te kort dag om de voorstelling nog op te starten.

Wij hopen dat u begrijpt dat we in deze situatie niet anders kunnen, en we zien ernaar uit om u volgend jaar alsnog te verwelkomen bij een van de voorstellingen van Het Pauperparadijs in Veenhuizen – en dan in betere tijden.

Alle kaartkopers krijgen per mail persoonlijk bericht van de Nationale Theaterkassa, onze kaartverkooppartner, waarin alles wordt uitgelegd. Voor vragen en antwoorden kunt u ook terecht op de pagina veelgestelde vragen. En natuurlijk houden wij u op de hoogte via facebook en onze nieuwsbrief, waarvoor u zich kunt inschrijven via de website.

Wij wensen u het allerbeste en een goede gezondheid.

Met hartelijke groet,

Namens het hele Pauperparadijs-team,
Tom de Ket, Suzanna Jansen, Wolter Lommerde