0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Grease de Musical is back!

Let’s go together! De enige echte feelgood musical

De eerste castleden voor Grease de Musical zijn bekendgemaakt, en hoe! In een roze 90’s oldtimer kwam de cast vandaag tijdens de persdag aangereden bij het DeLaMar Theater in Amsterdam!

Niemand minder dan Jonathan Vroege zal de rol van T-Birdslid Kenickie spelen en William Spaaij kruipt in de rol van presentator Vince Fontain. Ook Marjolijn Touw en Esmee Dekker zullen te zien zijn in Grease als schooldirectie (Marjolijn) en Rizzo (Esmee). De hoofdrollen van Danny en Sandy blijven nog even onbekend, maar zullen ook zeker 'the one that you want' zijn!

De musical Grease is een fenomeen!
Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er volgend seizoen een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Het wordt een  feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Vanaf 6 april 2023 is Grease in de Nederlandse theaters te zien.

Wees erbij want deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease - Let’s go together!

En je kaarten.... die bestel je natuurlijk bij de NTK!