0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Meer informatie omtrent het Coronavirus

Update 1 april - 10:00 uur:
Op dit moment wordt er achter de schermen nog steeds hard gewerkt om voor alle voorstellingen een nieuwe datum en/of een passende oplossing te zoeken. Zodra wij meer weten zullen wij de kaartkopers hier direct per mail over informeren. Zoals eerder aangegeven is de verwachting nog steeds dat wij uiterlijk 6 april je hierover meer informatie kunnen geven. Mocht er vóór deze datum al meer duidelijkheid zijn, dan zullen wij je daar uiteraard over informeren.

Dank voor het geduld!

Verzonden mails:
De afgelopen periode hebben wij meerdere (algemene) mails gestuurd naar kaartkopers van voorstellingen tussen 12 maart en 1 juni. Deze informatie is reeds ook vernoemd in onderstaande updates. Heb je de mail niet ontvangen? Kijk vooral even in je ongewenste mail of zie hieronder de verzonden mails:

 • Verzonden naar kaartkopers voor een voorstelling van 7 april t/m 31 mei.
  Klik hier voor de mail verzonden op maandag 23 maart.
 • Verzonden naar kaartkopers voor een voorstelling tussen 12 maart t/m 7 april.
  Klik hier voor de mail verzonden op vrijdag 20 maart.
 • Verzonden naar kaartkopers voor een voorstelling van 1 april t/m 6 april.
  Klik hier voor de mail verzonden op zondag 15 maart.
 • Verzonden naar kaartkopers voor een voorstelling van 16 t/m 31 maart.
  Klik hier voor de mail verzonden op vrijdag 13 maart.
 • Verzonden naar kaartkopers voor een voorstelling van 13 t/m 15 maart.
  Klik hier voor de mail verzonden op donderdag 12 maart.
 • Verzonden naar kaartkopers voor een voorstelling op donderdag 12 maart.
  Klik hier voor de mail verzonden op donderdag 12 maart.Update 23 maart 2020 - 22:00 uur:
Alle kaartkopers hebben een mail gehad met de boodschap dat de voorstellingen tot 1 juni geen doorgang kunnen vinden. Er wordt op dit moment hard gewerkt om te kijken naar een nieuwe datum en/of de verdere afhandeling ervan. Zodra wij hier meer over weten zullen wij de kaartkopers daarover nogmaals per mail infomeren.


Update 23 maart 2020 - 19:15 uur:
Zoals zojuist tijdens de persconferentie aangekondigd, worden alle evenementen tot 1 juni verboden. Op dit moment gaan wij hard aan de slag om alle kaartkopers van evenementen tot 1 juni zo spoedig mogelijk te informeren.


Update 20 maart 2020 - 15:00 uur:
Wat er nu in de wereld gebeurt hebben we nog nooit meegemaakt. De impact van het Coronavirus raakt onze sector in het hart. Waar we normaal gesproken altijd zeggen 'the show must go on', blijft het licht op de podia nu uit en zijn de zalen leeg en donker.

Zoals bekend zullen alle voorstellingen tussen donderdag 12 maart en maandag 6 april niet doorgaan. Vorige week hebben wij de kaartkopers hierover reeds per mail geïnformeerd, nu een week later willen wij graag een korte update geven.

Op dit moment wordt er nog druk gesproken over eventuele nieuwe data van de voorstellingen en de verdere afhandeling hiervan. Omdat er veel voorstellingen tegelijk omgeboekt dienen te worden, neemt het veel meer tijd in beslag dan gebruikelijk.

Er zijn overigens al enkele nieuwe data bekend, sommige theaters informeren hier ook al over. Het kan op dit moment alleen nog voorkomen dat er alsnog wijzigingen in deze nieuwe data worden aangebracht. Aangezien het momenteel nog onduidelijk is of er direct na 1 juni weer gespeeld kan worden, communiceren wij deze nieuwe data liever nog niet. Wij zullen de kaartkopers hier dan ook over informeren zodra het allemaal definitief rond is.

De verwachting is dat wij uiterlijk 6 april hierover meer informatie kunnen geven. Mocht er vóór deze datum al meer duidelijkheid zijn, dan zullen wij daar uiteraard eerder over informeren.

Wij houden op dit moment de richtlijnen van het RIVM goed in de gaten en blijven achter de schermen druk bezig met het zoeken naar vervangende data.

Wij hopen op je begrip en danken je voor je geduld tot zover.

Zorg goed voor jezelf en elkaar de komende tijd!

Stefan Stolk
Team NTK


Update 17 maart 2020 - 09:00 uur:
Beste klant, 

Zoals ook jij hebt meegekregen heeft het coronavirus impact op ons allemaal. De overheidsmaatregelen zijn zeer ingrijpend voor zowel het openbare als het sociale leven. Alle evenementen en theatervoorstellingen zijn voor nu opgeschort tot en met maandag 6 april. 

Deze maatregelen hebben veel impact op de culturele sector en ook op de NTK. Zoals je zal begrijpen moet er voor alle opgeschorte voorstellingen nieuwe data worden gevonden in de agenda’s van zowel de artiest als de theaters en andere locaties, dit kost tijd.

We vinden het heel belangrijk om bereikbaar te blijven, juist in deze tijden. Wij zullen door blijven gaan met het bieden van onze persoonlijke en klantgerichte service, waarin jouw behoeftes als onze klant en kaartkoper zoals altijd centraal staan. Ook als je je jouw geboekte kaarten wilt omboeken of verzetten naar een andere datum kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden.

Mede hierom blijft ons callcenter onverminderd bereikbaar voor jou vragen. Ook per mail, chat en whatsapp zullen wij onze dienstverlening bleven verlenen.

Vanaf dinsdag 17 maart is ons callcenter aangepast bereikbaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons gewoon dagelijks bereiken op 0900-9203 van 10:00 tot 15:00 uur, 7 dagen per week zoals jij van ons gewend bent. 
Je kan je vragen ook mailen naar info@ntk.nl.

We doen ons uiterste best om ook jou zo snel en goed mogelijk te woord te staan. We vragen je wel om begrip dat het antwoord wellicht iets langer kan duren dan dat jij van ons gewend bent. Zoals je zult begrijpen zijn er veel vragen, waardoor de wachttijd soms iets langer kan zijn.

Bedankt voor het vertrouwen in ons en onze mooie culturele sector. We blijven voor je klaar staan op de vertrouwde wijze. Laten we goed voor elkaar blijven zorgen, zodat we straks weer samen met elkaar van mooie en waanzinnige voorstellingen kunnen genieten!


Update 15 maart 2020 - 17:30 uur:
Vorige week is al besloten om alle evenementen t/m 31 maart met meer dan 100 bezoekers te annuleren. Zojuist is deze maatregel verlengd met 1 week. Dit betekent dat de (theater-)voorstellingen tussen 1 en 6 april ook géén doorgang vinden.

Op dit moment wordt er meteen druk gesproken over de verdere afhandeling en/of een eventuele nieuwe datum. Zodra er meer informatie is zullen wij je direct een mail sturen met verdere informatie.


Update 13 maart 2020 - 09:00 uur:
Op dit moment zijn wij druk bezig met alle kaartkopers te informeren over de geannuleerdere voorstellingen t/m 31 maart. Iedereen die kaarten voor een voorstelling t/m zondag 15 maart heeft gekocht, hebben inmiddels een mail ontvangen. De overige kaartkopers ontvangen vandaag (vrijdag 13 maart) nog een mail. Het kan zijn dat de mail in de ongewenste mail/spam binnenkomt.

Achter de schermen wordt er nog druk gesproken over de afhandeling van alle voorstellingen t/m 31 maart. Zodra er meer informatie over bekend is worden de kaartkopers nogmaals per mail geïnformeerd met verdere instructies over de verdere afhandeling.


Update 12 maart 2020 - 15:00 uur:
Op donderdagmiddag 12 maart is bekend geworden dat alle bijeenkomsten van meer dan 100 personen in Nederland tot eind van deze maand niet door zullen gaan. Wij zijn nu in contact met de betreffende theaters en nemen z.s.m. contact met kaartkopers op over de verdere procedure. De voorstellingen van vanavond (donderdag 12 maart) zullen dus geen doorgang hebben.