0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

Bekijk hier alle updates rondom het Coronavirus

Hieronder vind je alle updates en informatie rondom de NTK en het Coronavirus. Ook vind je hier alle verstuurde e-mails terug die de afgelopen periode naar de kaartkopers zijn verzonden. Op deze manier kun je de mails teruglezen. Let op; alleen de verzonden mails van de afgelopen 3 maanden zijn hier terug te lezen. 

Je kunt op deze pagina zoeken op een artiest of locatie door de functie CTRL+F te gebruiken. In het veld kun je dan het betreffende zoekwoord plaatsen. Zo word je direct naar de juiste informatie gestuurd.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons dagelijks tussen 10:00 uur en 20:00 uur telefonisch bereiken via 0900 - 9203.  Wij zullen daar zo spoedig mogelijk op reageren.


 

Update 26-11-2021 20:16: Theaters sluiten tussen 17:00 uur en 05:00 uur

Zojuist is in de persconferentie bekend geworden dat vanaf 28 november 2021 alle theaters tussen 17:00 uur en 05:00 uur moeten sluiten. Dat zal ten minste gelden tot en met 18 december 2021.

Heb je een kaartje voor een voorstelling? Dan nemen wij contact met je op zodra er meer bekend is over jouw voorstelling. Op dit moment kunnen wij je helaas niets anders melden dan bovenstaand bericht. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk geen contact per telefoon of e-mail op te nemen over je reservering, dan kunnen wij onze tijd gebruiken om iedereen zo goed en zo snel mogelijk te informeren. 

Onze excuses voor het ongemak.

 

 

Update 26-11-2021: Vanavond persconferentie

Vanavond is er een nieuwe persconferentie over extra coronamaatregelen. Op dit moment kunnen wij je helaas nog niets melden over de voorstellingen van aankomende weken. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk geen contact per telefoon of e-mail op te nemen over je reservering. Zodra wij meer weten over jouw voorstelling dan sturen wij een mail met meer informatie. 

 


Update 23 november 2021: 1,5 meter niet verplicht in het theater

LET OP: vanaf 24 november is de 1,5 meter weer verplicht dit geldt echter NIET tijdens een bezoek aan het theater.

Op plekken waar het coronatoegangsbewijs wordt gevraagd, zoals in het theater is de 1,5 meter afstand houden niet verplicht. 

 

Update 12 november 2021: Theaters blijven open!
Goed nieuws! De theaters mogen open blijven, we zijn blij dat iedereen de komende tijd kan blijven genieten van mooie voorstellingen.

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen moeten de theaters wel de horeca om 20:00 sluiten, dit betekent dat er na dit tijdstip geen consumpties meer verkocht mogen worden.

Om het theater te bezoeken dient elke theaterbezoeker van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs te laten zien. Het coronatoegangsbewijs kun je krijgen als je 24 uur vóór de voorstelling negatief getest bent op het coronavirus via Testen voor Toegang, een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud hebt of vaccinatiebewijs hebt. Bij Pfizer, Moderna en Astra-Zeneca is het vaccinatiebewijs 2 weken na de laatste inenting geldig, bij Janssen is dit na 4 weken.

Op plekken waar het coronatoegangsbewijs wordt gevraagd, zoals in het theater is de 1,5 meter afstand houden niet verplicht. 

Je ontvangt minimaal 5 dagen voor aanvang van de voorstelling een e-mail met aanvullende informatie over jouw bezoek aan het theater!


 

Update 12 oktober 2021: coronatoegangsbewijs en annuleringen
Na een lange tijd waarin het niet mogelijk was om naar het theater te gaan, zijn we blij dat we weer met zijn allen kunnen genieten van mooie voorstellingen!

Wij houden ons aan de maatregelen van het kabinet en de adviezen vanuit het RIVM, dit betekent dat iedere theaterbezoeker van 13 jaar en ouder behalve een ticket voor de voorstelling ook een geldig coronatoegangsbewijs mee moet nemen.

Uiteraard hebben wij begrip voor ieders standpunt omtrent de huidige coronamaatregelen, en begrijpen dat je hierdoor een voorstelling wellicht niet kunt of wil bezoeken. Je kunt hierover altijd contact met ons kunt opnemen.

De annuleringsverzoeken worden individueel afgehandeld, en afhankelijk van de afspraken die met het theater en de producent zijn gemaakt wordt er gezocht naar een passende oplossing. In het geval van een annulering krijg je een NTK tegoedbon, zodat je op een later moment alsnog kan genieten van een mooie show. 

Voor vragen omtrent annuleringen kan je mailen naar klantenservice@ntk.nl Update 27 augustus 2021: Vaccinatiebewijs en testenvoortoegang
Vanaf september dient iedere theaterbezoeker van 13 jaar en ouder behalve een ticket voor de voorstelling ook een geldig coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) ter controle mee te nemen. Wij volgen hierin de coronarichtlijnen van het RIVM en de richtlijnen van het kabinet voor culturele instellingen.

Het coronatoegangsbewijs kun je krijgen als je 24 uur vóór de voorstelling negatief getest bent op het coronavirus via Testen voor Toegang, een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud hebt of vaccinatiebewijs hebt. Bij Pfizer, Moderna en Astra-Zeneca is het  vaccinatiebewijs 2 weken na de laatste inenting geldig, bij Janssen is dit na 4 weken.

Jouw coronatoegangsbewijs laat je via je QR-code in de CoronaCheck-app zien bij het betreden van het theater. De CoronaCheck-app kan je gratis downloaden in jouw appstore. 

>> Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app

>> Uitleg over de werking van de CoronaCheck-app

>> Direct een afspraak maken om je te laten testen
 

Let op: het gele vaccinatieboekje of een vaccinatiebewijs anders dan een QR code via coronacheck.nl is geen geldig coronatoegangsbewijs. Heb je geen smartphone? Neem dan een geprint coronatoegangsbewijs mee.
Update 30 juni 2021:


Helaas hebben wij van de Amerikaanse producent te horen gekregen dat L.O.L. Surprise! Live niet door gaat. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van L.O.L. Surprise! Live.


 

 


Update 16 juni 2021:


Er is een nieuwe datum bekend voor Tineke Schouten in het Gooiland Theater.

De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Tineke Schouten in het Gooiland Theater.
Helaas is er zojuist gebleken dat er geen mogelijkheid is gevonden om de concerten van BOEF in het SCALA Theater in te halen. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van BOEF in het SCALA Theater.
 

Update 14 juni 2021:


Helaas is er zojuist gebleken dat er geen mogelijkheid is gevonden om het concert van Rolf Sanchez in het SCALA Theater in te halen. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Rolf Sanchez in het SCALA Theater.Update 10 juni 2021:


De shows van Tineke Schouten van zaterdag 19 juni 2021 in het Gooiland Theater worden verplaatst. Een nieuwe datum volgt nog. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Tineke Schouten in het Gooiland Theater. 

Update 9 juni 2021:


Er zijn nieuwe data bekend van de Edwin Evers Band in het Openluchttheater Cabrio in Soest en Openluchttheater de Goffert in Nijmegen. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de Edwin Evers Band in Soest op vrijdag.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de Edwin Evers Band in Soest op zaterdag.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de Edwin Evers Band in Nijmegen.De shows van L.O.L. Surpris in het RAI Theater en het World Forum Theater van 11 uur worden verplaatst naar 17 uur. Dit in verband met een langere opbouwtijd die er nodig is. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van L.O.L. Suprise in het RAI Theater.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van L.O.L. Suprise in het World Forum Theater.


 

Update 4 juni 2021:

De nieuwe datum voor Soy de Cuba in Theater Amsterdam is bekend! De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Soy de Cuba in Theater Amsterdam. Deze is verplaatst naar vrijdag 8 april 2022.


 

Update 3 juni 2021:

De nieuwe data voor Nick & Simon in het SCALA Theater zijn bekend! De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Nick & Simon van vrijdag 30 april 2021. Deze is verplaatst naar vrijdag 9 juli 2021.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Nick & Simon van zaterdag 1 mei 2021. Deze is verplaatst naar zaterdag 10 juli 2021.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Nick & Simon van zondag 2 mei 2021. Deze is verplaatst naar zondag 11 juli 2021.De nieuwe datum voor OG3NE in het SCALA Theater is bekend! De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van OG3NE voor de voorstelling van 15:00 uur.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van OG3NE voor de voorstelling van 20:30 uur.Rob de Nijs en Stef Bos in het SCALA Theater zijn definitief geannuleerd. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Rob de Nijs in het SCALA Theater.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Stef Bos in het SCALA Theater.


 

Update 26 mei 2021:

De Nationale Taptoe in Rotterdam Ahoy wordt verplaatst naar 2022. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de Nationale Taptoe in Rotterdam Ahoy.

 

Update 26 mei 2021:

Enkele shows in het SCALA Theater kunnen helaas niet ingehaald worden. Deze kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Waylon in het SCALA Theater.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Tineke Schouten in het SCALA Theater.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Suzan & Freek in het SCALA Theater.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Glennis Grace in het SCALA Theater.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Buurman & Buurman in het SCALA Theater.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Kamphues & Doornbos in het SCALA Theater.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van HAEVN in het SCALA Theater.De voorstellingen van het Checkpoint Theater in het RAI Theater worden verplaatst naar december 2021. De kaartkopers hebben zojuist per mail en SMS meer informatie hierover ontvangen.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Checkpoint Theater in het RAI Theater van 6 juni 2021 om 13:00 uur. Let op; deze aanvangstijd wordt gewijzigd naar 19:30 uur.
 •  Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Checkpoint Theater in het RAI Theater van 6 juni 2021 om 16:00 uur. Deze aanvangstijd blijft ongewijzigd.

 

 

Update 25 mei 2021:

Het VOTOWN Festival dat plaats zou vinden op zaterdag 12 juni 2021 is geannuleerd. De kaartkopers hebben zojuist per mail en SMS meer informatie hierover ontvangen.
 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van het VOTOWN Festival.  

Update 20 mei 2021:

Het Kerstconcert van Django Wagner in het AFAS Circustheater op maandag 6 december 2021 wordt verplaatst naar maandag 12 december 2022. De kaartkopers hebben zojuist per mail en SMS meer informatie hierover ontvangen.
 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Django Wagner in het AFAS Circustheater Scheveningen.  

Update 18 mei 2021:

De Family Farm Run op Avonturenboerderij Molenwaard gaat helaas niet door. De kaartkopers hebben zojuist per mail en SMS meer informatie hierover ontvangen.
 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de Family Farm Run op zaterdag 10 juli 2021. 


Het optreden van The Melodies of Spring and Hope van het NPKA wordt verplaatst van vrijdag 28 mei 2021 naar zaterdag 19 juni 2021. De kaartkopers hebben zojuist een informatiemail ontvangen over hun reservering. 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van The Melodies of Spring and Hope van NPKA.


 

Update 17 mei 2021:

De kaartkopers van shows van woensdag 26 mei tot en met dinsdag 1 juni 2021 hebben zojuist per mail meer informatie ontvangen over de status van hun reservering.

LET OP; deze geldt NIET voor de reserveringen voor Nieuw Podium Klassiek Almere, het Gooiland Theater en FIGI Zeist. Deze kaartkopers ontvangen daar apart bericht over. 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van voorstellingen van 26 mei t/m 1 juni 2021. 
Update 12 mei 2021:

L.O.L. Suprise LIVE! in MAINSTAGE Den Bosch en in het RAI Theater in Amsterdam worden verplaatst van augustus 2021 naar oktober 2021. De kaartkopers hebben zojuist per mail en SMS meer informatie ontvangen over de status van hun reservering.

Let op; de voorstellingen in Den Haag op 12 september 2021 blijven staan op de huidige datum.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van L.O.L. Surprise Live! in MAINSTAGE op zondag 15 augustus 2021. Deze is verplaatst naar zondag 3 oktober 2021.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van L.O.L. Surprise Live! in het RAI Theater op zondag 22 augustus 2021. Deze is verplaatst naar zondag 31 oktober 2021. 

Update 10 mei 2021:

La Bohème - Puccini in het Gooiland Theater wordt verplaatst naar dinsdag 8 maart 2022. De kaartkopers hebben zojuist per mail en SMS meer informatie ontvangen over de status van hun reservering.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van La Bohème in het Gooiland Theater in Hilversum.

   

Update 4 mei 2021:

Titus & Fien in het RAI Theater wordt verplaatst naar 18 september 2021. De kaartkopers hebben zojuist per mail en SMS meer informatie ontvangen over de status van hun reservering.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Titus & Fien in het RAI Theater.


Update 3 mei 2021:

De kaartkopers van shows van woensdag 12 mei tot en met dinsdag 25 mei 2021 hebben zojuist per mail meer informatie ontvangen over de status van hun reservering.

LET OP; deze geldt NIET voor de reserveringen voor Nieuw Podium Klassiek Almere, het Gooiland Theater en FIGI Zeist. Deze kaartkopers ontvangen daar apart bericht over. 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van voorstellingen van 12 mei t/m 25 mei 2021.  

Update 19 april 2021:


De volledige tournee van de Vreemde Kostgangers is, door de ziekte van George Kooymans, volledig geannuleerd. De kaartkopers ontvangen hun geld retour. Ze hebben zojuist een informatiemail + SMS ontvangen over hun reservering. 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de Vreemde Kostgangers. 

Update 16 april 2021:


Het optreden 'Sextet van prominente Nederlandse musici' van Chamber Music Weesp in de van Houtenkerk is verplaatst van vrijdag 7 mei 2021 naar zaterdag 3 juli 2021. De kaartkopers hebben zojuist een informatiemail ontvangen over hun reservering. 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van het concert van WCMF in Weesp. 

Update 15 april 2021:


De kaartkopers van de shows van Waylon, Rob de Nijs, Tineke Schouten, Rolf Sanchez, Buurman & Buurman, Stef Bos, Og3ne, Kamphues & Doornbos, Glennis Grace, HAEVN en Suzan & Freek in het SCALA Theater hebben zojuist een updatemail ontvangen over hun reservering. 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van bovenstaande shows in het SCALA Theater. 

Update 14 april 2021:


Het Pauperparadijs wordt verplaatst naar de zomer van 2022. De kaartkopers hebben zojuist een informatiemail + SMS ontvangen over hun reservering. 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Het Pauperparadijs in Veenhuizen.

 

Boef en Nick & Simon in het SCALA Theater worden ook verplaatst. De nieuwe datum volgt nog. De kaartkopers hebben zojuist een informatiemail + SMS ontvangen over hun reservering. 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Boef en Nick & Simon in het SCALA Theater.De kaartkopers van shows van woensdag 21 april tot en met dinsdag 11 mei 2021 hebben zojuist per mail meer informatie ontvangen over de status van hun reservering.

LET OP; deze geldt NIET voor de reserveringen voor het SCALA Theater, Nieuw Podium Klassiek Almere, het Gooiland Theater en FIGI Zeist. Deze kaartkopers ontvangen daar apart bericht over. 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van voorstellingen van 21 april t/m 11 mei 2021. 
 

Update 9 april 2021:


De show van Tineke Schouten op vrijdag 28 mei 2021 wordt verplaatst naar zaterdag 19 juni 2021. Ook wordt de show opgesplitst in 2 tijden. De kaartkopers hebben zojuist een informatiemail + SMS ontvangen over hun reservering. 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Tineke Schouten om 19:00 uur in het Gooiland Theater in Hilversum.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Tineke Schouten om 21:00 uur in het Gooiland Theater in Hilversum. 

Update 6 april 2021:


De show van Fred van Leer op zaterdag 10 april 2021 in het Gooiland Theater gaat niet door. Er wordt druk gezocht naar een nieuwe datum. De kaartkopers hebben zojuist een informatiemail + SMS ontvangen over hun reservering. 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Fred van Leer in het Gooiland Theater in Hilversum.
Update 26 maart 2021:


De 80's openlucht tour van de Edwin Evers Band gaat dit jaar helaas niet door. De kaartkopers van  de shows in het Openluchttheater de Goffert in Nijmegen en in het Openluchttheater van Soest hebben zojuist een informatiemail + SMS ontvangen over hun reservering. De overige locaties informeren de kaartkopers zelf.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de Edwin Evers Band in Nijmegen.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de Edwin Evers Band in Soest.


Update 25 maart 2021:


De kaartkopers van André Hazes in het AFAS Cicustheater hebben zojuist een informatiemail + SMS ontvangen over hun reservering.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van André Hazes in Scheveningen.


 

Update 24 maart 2021:


De kaartkopers van Queen The Music en Frans Bauer in het AFAS Cicustheater hebben zojuist een informatiemail + SMS ontvangen over hun reservering.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Queen The Music in Scheveningen.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Frans Bauer in Scheveningen.De kaartkopers van de shows in het SCALA Theater hebben zojuist een informatiemail + SMS ontvangen over hun reservering. Het gaat om de kaartkopers van Waylon, Rob de Nijs en Tineke Schouten. Deze shows kunnen niet doorgaan, er wordt nog gezocht naar nieuwe data. 

De kaartkopers van Michael Pilarczyk en Daniël Arends in het SCALA Theater hebben zojuist een aparte informatiemail + SMS ontvangen over hun reservering. Helaas zijn deze shows definitief geannuleerd.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de shows van Waylon, Rob de Nijs en Tineke Schouten in het SCALA Theater.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Michael Pilarczyk het SCALA Theater. 
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Daniël Arends het SCALA Theater. 
De kaartkopers van shows van 31 maart tot en met dinsdag 20 april 2021 hebben zojuist per mail meer informatie ontvangen over de status van hun reservering.

LET OP; deze geldt NIET voor de reserveringen voor het SCALA Theater, Nieuw Podium Klassiek Almere, het Gooiland Theater en FIGI Zeist. Deze kaartkopers ontvangen daar apart bericht over. 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van voorstellingen van 31 maart t/m 20 april 2021. 


 

Update 17 maart 2021:

Nienke Plas in het Gooiland Theater op zaterdag 20 maart 2021 wordt geannuleerd. De kaartkopers hebben zojuist per mail en SMS meer informatie ontvangen over de status van hun reservering.
 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Nienke Plas in het Gooiland Theater. 
Soy de Cuba in Theater Amsterdam op zaterdag 3 april 2021 wordt verplaatst. De nieuwe datum volgt nog. De kaartkopers hebben zojuist per mail en SMS meer informatie ontvangen over de status van hun reservering.

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Soy de Cuba in Amsterdam. Het Jubileumconcert van de Dutch Swing College Band op het ss Rotterdam op zondag 2 mei 2021 wordt verplaatst naar zondag 8 mei 2022. 
 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de Dutch Swing College Band op het ss Rotterdam. 


Frans Bauer in Mainstage wordt, in verband met een wijziging in de agenda van Mainstage, verplaatst van zaterdag 22 januari 2022 naar zaterdag 12 februari 2022.
 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Frans Bauer in Mainstage. 
 

Update 16 maart 2021:

Wij hebben zojuist vanuit het theater te horen gekregen dat de Dolly Dots in Theater de Spiegel in Zwolle wordt verplaatst van woensdag 6 oktober 2021 naar dinsdag 8 februari 2022. De kaartkopers hebben zojuist per mail en SMS meer informatie ontvangen over de status van hun reservering.
 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de Dolly Dots in Zwolle. 

 

 

Update 9 maart 2021:

De kaartkopers van shows van 16 maart tot en met 30 maart 2021 hebben zojuist per mail meer informatie ontvangen over de status van hun reservering.

LET OP; die geldt NIET voor de reserveringen voor het SCALA Theater, Nieuw Podium Klassiek Almere, het Gooiland Theater en FIGI Zeist. Deze kaartkopers ontvangen daar apart bericht over. 
 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van voorstellingen van 16 maart t/m 30 maart 2021. 

 

 

Update 8 maart 2021:

Zojuist hebben wij vanuit de producent van Taptoe Delft te horen gekregen dat de shows van september 2021 worden verplaatst naar september 2022. 

De kaartkopers van de shows in het SCALA Theater hebben zojuist een informatiemail + SMS ontvangen over hun reservering. Het gaat om de kaartkopers van Rolf Sanchez, Buurman & Buurman en Daniël Arends. Deze shows kunnen niet doorgaan, er wordt nog gezocht naar nieuwe data. 

Er is een nieuwe datum bekend van Adele Project in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

De kaartkopers hebben hier zojuist een informatiemail + SMS over ontvangen.

 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de Taptoe Delft van september 2021. Deze shows zijn verplaatst naar vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2022.
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van de shows van Rolf Sanchez, Buurman & Buurman en Daniël Arends in het SCALA Theater. 
 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Adele Project in Scheveningen.  

Update 4 maart 2021 - 14:00 uur:

Zojuist hebben wij vanuit de producent van Music Show Scotland te horen gekregen dat de show in Rotterdam Ahoy op zaterdag 28 augustus 2021 geen doorgang kan vinden. De show is verplaatst naar zaterdag 23 april 2022. 

De kaartkopers hebben hier zojuist een informatiemail + SMS over ontvangen.

 

 • Klik hier voor de mail verzonden naar de kaartkopers van Music Show Scotland in Rotterdam Ahoy op zaterdag 28 augustus 2021. Deze voorstelling is verplaatst naar zaterdag 23 april 2022.
   

 

Update 25 februari 2021 10:00 uur:

De voorstelling van Peppa Pig in het Gooiland theater, welke oorspronkelijk gepland stond op zondag 6 december 2020, heeft een nieuwe datum. De voorstelling is verplaatst naar zondag 10 oktober 2021 om 13:30 uur.

Belle en het Beest in het Gooiland Theater op zondag 27 juni 2021 wordt verplaatst naar juni 2022.

De kaartkopers hebben hier zojuist een informatiemail + SMS over ontvangen.

 

Update 24 februari 2021:

De kaartkopers van de shows in het SCALA Theater hebben zojuist een informatiemail + SMS ontvangen over hun reservering. Het gaat om de kaartkopers van Stef Bos, Og3ne, Kamphues & Doornbos, Glennis Grace en HAEVN. Deze shows kunnen niet doorgaan, er wordt nog gezocht naar nieuwe data. 

De shows van Tino Martin, Belle en het Beest en Jandino zijn helaas helemaal geannuleerd. Ook deze kaartkopers hebben een informatiemail + SMS ontvangen.
 


Update 24 februari 2021 - 09:30 uur:

De kaartkopers van shows tussen 3 maart 2021 en dinsdag 16 maart 2021 hebben zojuist per mail meer informatie ontvangen over de status van hun reservering.

LET OP; die geldt NIET voor de reserveringen voor het SCALA Theater, Nieuw Podium Klassiek Almere, het Gooiland Theater en FIGI Zeist. Deze kaartkopers ontvangen daar nog apart bericht over. 
 

 

Update 4 februari 2021 - 14:00 uur:

Het concert van Stef Bos in het Gooiland Theater is verplaatst. Alle kaartkopers zijn daar zojuist per mail en SMS over geïnformeerd. 
 


Update 4 februari 2021 - 13:30 uur:

De nieuwe datum van de shows van Ernst, Bobbie en de Rest in het Gooiland Theater in Hilversum zijn bekend. Alle kaartkopers zijn daar zojuist per mail en SMS over geïnformeerd. 


 

Update 4 februari 2021 - 13:00 uur:

Het concert van William Janz in het AFAS Circustheater in Scheveningen wordt verplaatst naar maandag 14 februari 2022. De shows van Queen the Music en Adele Project in het AFAS Circustheater kunnen ook niet doorgaan, daarvoor wordt nog gezocht naar nieuwe data. Alle kaartkopers zijn daar zojuist per mail en SMS over geïnformeerd. 

Let op; over de overige shows in het AFAS Circustheater is nog niks bekend.

 

Update 3 februari 2021 - 12:30 uur:

Een deel van de kaartkopers die kaarten hebben gekocht voor een show tussen woensdag 10 februari en woensdag 3 maart 2021 hebben zojuist een mail en SMS ontvangen met daarover meer informatie over hun reservering.

Let op; niet álle kaartkopers hebben deze mail ontvangen. Deze kaartkopers worden een dezer dagen nog geïnformeerd over de status van hun reservering. Dit geldt o.a. voor de concerten van Adele Project en Queen the Music in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Wij danken je voor je geduld!
 

 

Update 28 januari 2021 - 10:00 uur:

Het concert van Snelle in het SCALA Theater is geannuleerd en wordt helaas niet meer ingehaald. Alle kaartkopers zijn daar zojuist per mail en SMS over geïnformeerd. 
 

 

Update 19 januari 2021 - 13:00 uur:

De shows van de Vreemde Kostgangers in Koninklijk Theater Carré op 25, 26 en 27 maart 2021 worden verplaatst. Alle kaartkopers zijn daar zojuist per mail en SMS over geïnformeerd. 
 

 

Update 14 januari 2021 - 14:45 uur:

De show van Ernst, Bobbie en de Rest in het Gooiland Theater op zondag 31 januari wordt verplaatst. Er volgt nog een nieuwe datum. Alle kaartkopers zijn daar zojuist per mail en SMS over geïnformeerd. 
 

 

Update 14 januari 2021 - 12:00 uur:

De shows van L.O.L. Suprise in het World Forum Theater in Den Haag, in het RAI Theater in Amsterdam en in Mainstage in 's-Hertogenbosch worden verplaatst. Alle kaartkopers zijn daar zojuist per mail en SMS over geïnformeerd. 

 

Update 13 januari 2021 - 12:30 uur:

Een deel van de kaartkopers die kaarten hebben gekocht voor een show tussen 20 januari en woensdag 10 februari 2021 hebben zojuist een mail en SMS ontvangen met daarover meer informatie over hun reservering.

Let op; niet álle kaartkopers hebben deze mail ontvangen. Deze kaartkopers worden een dezer dagen nog geïnformeerd over de status van hun reservering. Wij danken je voor je geduld!


 

Update 13 januari 2021 - 11:00 uur:

De shows in het SCALA Theater t/m eind februari worden verplaatst in verband met de verlenging van de Coronamaatregelen. Alle kaartkopers zijn daar zojuist per mail en SMS over geïnformeerd. 

 

Update 11 januari 2021 - 12:00 uur:

De shows van Ronnie Flex en Alex Klaasen in het Luxor Theater in Rotterdam gaan definitief niet door. De kaartkopers zijn daar zojuist per mail en SMS over geïnformeerd. 
 

 

Update 11 januari 2021 - 09:00 uur:

Op dit moment wordt er achter de schermen druk gesproken over en gekeken naar alle aankomende evenementen. Dit gaat sowieso om alle shows t/m eind januari 2021. Er wordt o.a. gekeken naar nieuwe data. Deze week zullen wij alle kaartkopers van deze voorstellingen per mail informeren over de status van hun reservering. Ook zullen wij de kaartkopers een SMS sturen, mits het 06-nummer bekend is bij de reservering. Dit zullen wij doen zodra alle informatie definitief vast staat. Op deze manier kunnen wij de kaartkopers direct op een juiste manier informeren.

Alvast bedankt voor je geduld!

 

Update 4 januari 2021 - 11:00 uur:

Er is een nieuwe datum bekend voor Jandino in het SCALA Theater. De kaartkopers zijn daar zojuist per mail en SMS over geïnformeerd. In de loop van deze middag ontvangen zij nieuwe e-tickets.

 

Update 15 december 2020 - 11:30 uur:

De voorstellingen van Waylon en Roué Verveer in het Gooiland Theater gaan NIET door, daarvoor zijn nieuwe data bekend. De voorstelling van Patrick Laureij in het SCALA Theater gaat ook NIET door, daar komt helaas geen vervangende datum voor. De kopers van deze voorstellingen hebben daarover zojuist een informatiemail + SMS ontvangen.

 

Update 15 december 2020 - 10:45 uur:

Alle voorstellingen van dinsdag 15 december t/m dinsdag 19 januari 2021 zijn geannuleerd. Op dit moment wordt er druk gegeken naar vervangende data. De kopers van voorstellingen in deze periode hebben daarover zojuist een informatiemail + SMS ontvangen.

Heb je kaarten voor Patrick Laureij in het SCALA Theater of Waylon in het Gooiland Theater? Dan ontvang jij nog aparte mail met verdere informatie.

 

Update 15 december 2020 - 09:30 uur:

Het Stift Midwinterfestival gaat dit jaar helaas niet door. De kaartkopers hebben daar zojuist een informatiemail + SMS over ontvangen.
 

 

Update 3 december 2020 - 10:00 uur:

De shows tot en met eind december in het SCALA Theater moeten helaas ook verplaatst worden naar een later moment. Het gaat om de volgende shows/concerten: Glennis Grace, Jandino, Lil Kleine, Belle en het Beest, Waylon en Doornbos & Kamphues. Op Jandino en Lil Kleine na zijn er meteen vervangende data bekend. De kaartkopers ontvangen vandaag daarover een mail + SMS. Ook ontvangen zij in de loop van deze middag nieuwe e-tickets.

 

Update 20 november 2020 - 14:00 uur:

Peppa Pig Live in het Gooiland Theater op zondag 6 december 2021 gaat helaas niet door. Alle kaartkopers hebben daarover zojuist een mail + SMS ontvangen. Er volgt nog een nieuwe datum.
 

 

Update 17 november 2020 - 09:30 uur:

De Matthäus Passion in de Sint Jansbasiliek op zondag 28 maart 2021 gaat helaas niet door. Alle kaartkopers hebben daarover zojuist een mail ontvangen.


 

Update 12 november 2020 - 13:00 uur:

Nick & Simon in het M-Theater op donderdag 10 december 2020 wordt verplaatst. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen. In de loop van vandaag ontvangen ze ook nieuwe e-tickets in de mail. Ze behouden dezelfde rij- en stoelnummers.

 

Update 12 november 2020 - 10:30 uur:

Frans Bauer in MAINSTAGE 's-Hertogenbosch op zaterdag 9 januari 2021 wordt verplaatst. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen. In de loop van vandaag ontvangen ze ook nieuwe e-tickets in de mail. Ze behouden dezelfde rij- en stoelnummers.

 

 

Update 9 november 2020 - 10:00 uur:

Tineke Schouten in het Gooiland Theater op 12 december wordt verplaatst. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen. In de loop van vandaag ontvangen ze ook nieuwe e-tickets in de mail. Ze behouden dezelfde rij- en stoelnummers.


 

Update 6 november 2020 - 10:00 uur:

De nieuwe datum voor HAEVN in het SCALA Theater is ook bekend. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen.

 

Update 5 november 2020 - 11:00 uur:

Fred van Leer in het Gooiland Theater op 20 november wordt verplaatst. De kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen. In de loop van vandaag ontvangen ze ook nieuwe e-tickets in de mail. Ze behouden dezelfde rij- en stoelnummers.
 Update 5 november 2020 - 10:00 uur:

De shows tot half december in het SCALA Theater moeten helaas ook verplaatst worden naar een later moment. Het gaat om de volgende shows/concerten: Patrick Laureij, Rolf Sanchez, Stef Bos en HAEVN. Op HAEVN na zijn er meteen vervangende data bekend. Ook is de nieuwe datum voor Buurman & Buurman inmiddels bekend. De kaartkopers ontvangen vandaag daarover een mail + SMS. Ook ontvangen zij in de loop van deze middag nieuwe e-tickets.


 

Update 30 oktober 2020 - 10:00 uur:

De shows in november in het SCALA Theater worden verplaatst naar een later moment. Op Buurman & Buurman na zijn er meteen vervangende data bekend. Het gaat om de volgende shows/concerten: Buurman & Buurman, Rob de Nijs, OG3NE, Daniël Arends, Tineke Schouten en Nick & Simon. De kaartkopers ontvangen vandaag daarover een mail + SMS. Ook ontvangen zij in de loop van deze middag nieuwe e-tickets.
 

 

Update 28 oktober 2020 - 10:00 uur:

Op dit moment wordt er druk gesproken over de aankomende voorstellingen in november en december en de eventuele consequeties wat betreft de coronamaatregelen. Met de producenten en theaters wordt er op dit moment overlegd over het al dan niet doorgaan van voorstellingen en het eventueel verplaatsen hiervan. Zodra hier meer concrete informatie over is zullen wij de kaartkopers daar uiteraard direct over informeren.

Deze informatie geldt ook voor de aankomende voorstellingen/concerten in het SCALA Theater.

Wij dank je voor je geduld!

 

Update 22 oktober 2020 - 15:00 uur:

De 2 shows van Michael Pilarczyk in het SCALA Theater worden verplaatst. De nieuwe datum is zaterdag 27 februari 2021. De kaartkopers hebben daar zojuist een mail + SMS over ontvangen. Ook ontvangen zij in de loop van deze middag nieuwe e-tickets.

 

Update 22 oktober 2020 - 10:38

De nieuwe datum van het optreden van Snelle & de lieve jongens band in het SCALA Theater is zojuist bekend. Deze show wordt gespeeld op donderdag 4 februari 19:30 2021. De kaartkopers hebben per mail nieuwe tickets ontvangen. 

 

Update 20 oktober 2020 - 13:00 uur:

Er is zojuist bekend geworden dat de optredens van de Edwin Evers Band in het SCALA Theater worden geannuleerd. Afgelopen dagen is er druk gekeken naar alternatieve nieuwe data, helaas blijkt het niet mogelijk om de optredens op een ander moment in te halen. De kaartkopers zijn hier per mail + SMS over geïnformeerd.
 


Update 15 oktober 2020 - 11:00 uur:

Er zijn nieuwe data bekend voor BOEF in het SCALA Theater! De show van vrijdag 23 oktober wordt verplaatst naar vrijdag 12 februari 2021. De show van zaterdag 24 oktober wordt verplaatst naar zaterdag 13 februari 2021. Alle kaartkopers hebben hier zojuist een mail over ontvangen.


 

Update 14 oktober 2020 - 10:00 uur:

Na de aanscherpingen van de Coronamaatregelen tijdens de persconferentie van gisteren, 13 oktober, is duidelijk geworden dat de geplande shows tot en met 27 oktober niet op de oorspronkelijke data gespeeld kunnen worden. Alle kaartkopers hebben hier zojuist een mail + SMS over ontvangen. 

Zodra er meer duidelijkheid is over de richtlijnen voor groepsgroottes die gelden ná 27 oktober en de eventuele consequenties voor de shows van de NTK en het SCALA Theater volgt een nieuwe update.

Dank voor je geduld!

 

Update 13 oktober 2020 - 19:15 uur:

Zojuist zijn er tijdens de persconferentie nieuwe/aangescherpte Coronamaatregelen bekend gemaakt welke ook betrekking hebben op het theaterbezoek.

Wij gaan nu spoedig in overleg om te kijken hoe nu verder met aankomende voorstellingen. Zodra wij daar meer duidelijkheid over hebben zullen wij de kaartkopers hier direct per mail over informeren. Ook zal er op deze pagina dan een nieuwe update volgen. Alvast bedankt voor je geduld!


Update 13 oktober 2020 - 16:00 uur:

Zojuist hebben de kaartkopers van Mylene & Rosanne en Snelle & de lieve jongens band een mail + SMS ontvangen.
 

 • Mylène & Rosanne op zondag 18 oktober gaat niet door, er komt géén vervangende datum.
 • Snelle & de lieve jongens band op zondag 18 oktober. Dit concert gaat niet door, er is nog geen nieuwe datum bekend. Deze volgt uiterlijk maandag 19 oktober.

 

Update 6 oktober 2020 - 13:00 uur:

Helaas kunnen de geplande shows van Tino Martin (8, 9 oktober) Suzan & Freek (16, 17 oktober), Mylene & Rosanne (18 okt) en Snelle & de lieve jongens band (18 okt) niet op die data gespeeld worden.

Ondanks dat we aan alle RIVM richtlijnen voldoen hebben Veiligheidsregio Utrecht en Gemeente Utrecht gezien de huidige situatie geen uitzondering willen maken voor het openstellen van ons theater in die periode. De shows worden daarom verplaatst naar januari 2021.

Alle tickethouders van Tino Martin en Suzan & Freek hebben zojuist een mail + SMS ontvangen hierover. In de loop van vandaag ontvangen zij nieuwe e-tickets. 

De kaartkopers van Mylene & Rosanne en Snelle & de lieve jongensband ontvangen nog bericht zodra de nieuwe datum bekend is.

De shows die gepland staan na 20 okt. gaan vooralsnog door zoals gepland.Update 18 augustus 2020 - 14:00 uur:

De voorstelling van Nienke Plas in het Gooiland Theater is verplaatst naar zaterdag 20 maart 2021.


Update 31 juli 2020 - 12:00 uur:

De voorstelling van Waylon in het Gooiland Theater is verplaatst naar vrijdag 8 januari 2021.


Update 23 juli 2020 - 11:00 uur:

Zojuist zijn de nieuwe data van Checpoint Theater in het RAI Theater bekend geworden. De kaartkopers hebben een mail + SMS ontvangen. In de loop van vandaag ontvangen ze ook nieuwe e-tickets.

 • Checkpoint Theater met als aanvangstijd 16:00 uur is verplaatst naar zondag 6 juni 2021 om 16:00 uur. 
 • Checkpoint Theater met als aanvangstijd 19:30 uur is verplaatst naar zondag 6 juni 2021 om 13:00 uur. 

 

Update 20 juli 2020 - 15:00 uur:

Zojuist zijn de nieuwe data van de Music of Life concerten in het AFAS Circustheater in Scheveningen bekend gemaakt. Wij hebben de eerdere kaartkopers hier per mail geïnformeerd. Op dinsdag 21 juli ontvangen de kaartkopers een SMS + de nieuwe e-tickets in de loop van de ochtend.

 • Adele Project is verplaatst naar maandag 22 februari 2021. 
 • Queen the Music is verplaatst naar maandag 1 maart 2021. 
 • William Janz zingt Julio Iglesias is verplaatst naar maandag 22 maart 2021. 
 • Frans Bauer is verplaatst naar maandag 5 april 2021. 
 • André Hazes is verplaatst naar maandag 12 april 2021. 
 • Django Wagner is verplaatst naar maandag 6 december 2021. Update 14 juli 2020:

Op dit moment ontvangen wij vanuit de producenten en theaters steeds meer nieuwe (inhaal-) data van afgelaste voorstellingen. Wij doen ons best om de eerdere kaartkopers zo spoedig mogelijk telefonisch te informeren over de nieuwe data. De eerdere kopers krijgen dan de mogelijkheid om hun reeds ontvangen Flex Ticket weer om te wisselen voor een regulier ticket, vaak met behoud van de eerder gekochte rij- en stoelnummers. In overleg met een theater kan het voorkomen dat de plaatsen wijzigen.

Het gaat om ontzettend veel voorstellingen, dus het kan voorkomen dat je eerder al de nieuwe datum leest voordat wij contact met je hebben opgenomen. Wij doen ons best de eerdere kaartkopers zo spoedig mogelijk te informeren. We raden je ook aan af en toe onze website in de gaten te houden. Dank voor het geduld!

Mocht je hier vragen over hebben dan kun je ons een mail sturen op info@ntk.nl of een WhatsApp bericht op 0620396392. Dan pakken wij je vraag vanaf daar verder op!
 

Update 13 juli 2020 - 12:00 uur:

Zojuist zijn de nieuwe data van Igone in Carré bekend geworden. Wij hebben de eerdere kaartkopers hier per mail + SMS over geïnformeerd. Ook hebben zij vandaag de nieuwe e-tickets ontvangen. 

 • Igone in Carré op 10 juni 2020 is verplaatst naar woensdag 30 juni 2021. 
 • Igone in Carré op 11 juni 2020 is verplaatst naar woensdag 1 juli 2021. 


Update 4 juli 2020 - 10:30 uur:

Er zijn 3 nieuwe data bekend voor de Vreemde Kostgangers in Konklijk Theater Carré in Amsterdam. 

Onderstaande kopers zijn reeds per mail + SMS geïnformeerd:

 • De Vreemde Kostgangers op vrijdag 15 mei 2020 is verplaatst naar donderdag 25 maart 2021. 
 • De Vreemde Kostgangers op zaterdag 16 mei 2020 is verplaatst naar vrijdag 26 maart 2021. 
 • De Vreemde Kostgangers op zondag 17 mei 2020 is verplaatst naar zaterdag 27 maart 2021. 

 

Update 1 juli 2020 - 10:00 uur:

De tournee van de Dolly Dots wordt verplaatst naar 2021. Gezien de populariteit van de show - het concert is in elk theater uitverkocht - en de onzekere toekomst met betrekking tot het aantal bezoekers dat de theaters bij hun voorstelling mogen ontvangen, hebben de Dolly Dots besloten hun tournee met een jaar uit te stellen.

Onderstaande kopers zijn reeds per mail + SMS geïnformeerd:

 • De Dolly Dots in Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen is verplaatst naar vrijdag 3 december 2021.
 • De Dolly Dots in het Wilminktheater in Enschede is verplaatst naar woensdag 8 december 2021.
 • De Dolly Dots in het ATLAS Theater in Emmen is verplaatst naar vrijdag 10 december 2021.
 • De Dolly Dots in het Musis Theater in Arnhem is verplaatst naar vrijdag 17 december 2021.
 • De Dolly Dots in MAINSTAGE in Den Bosch is verplaatst naar zaterdag 18 december 2021.
 • De Dolly Dots in Theaters Tilburg is verplaatst naar donderdag 6 januari 2022.
 • De Dolly Dots in TivoliVredenburg in Utrecht (15 januari 2021) is verplaatst naar dinsdag 11 januari 2022.
 • De Dolly Dots in TivoliVredenburg in Utrecht (16 januari 2021) is verplaatst naar woensdag 12 januari 2022.
 • De Dolly Dots in Stadsgehoorzaal Leiden is verplaatst naar donderdag 13 januari 2022.
 • De Dolly Dots in het Chassé Theater in Breda is verplaatst naar vrijdag 14 januari 2022.
 • De Dolly Dots in Theater Orpheus in Apeldoorn (19 november 2020) is verplaatst naar vrijdag 21 januari 2022.
 • De Dolly Dots in Theater Orpheus in Apeldoorn (25 november 2020) is verplaatst naar zaterdag 22 januari 2022.
 • De Dolly Dots in de Goudse Schouwburg in Gouda is verplaatst naar donderdag 27 januari 2022.
 • De Dolly Dots in het Martiniplaza in Groningen is verplaatst naar zaterdag 29 januari 2022.
 • De Dolly Dots in Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden is verplaatst naar zaterdag 5 februari 2022.
 • De Dolly Dots in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam (4 februari 2021) is verplaatst naar zaterdag 12 februari 2022.
 • De Dolly Dots in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam (5 februari 2021) is verplaatst naar zondag 13 februari 2022.


Update 30 juni 2020 - 17:00 uur:

De tournee van de Dolly Dots wordt verplaatst naar 2021. Gezien de populariteit van de show - het concert is in elk theater uitverkocht - en de onzekere toekomst met betrekking tot het aantal bezoekers dat de theaters bij hun voorstelling mogen ontvangen, hebben de Dolly Dots vesloten hun tournee met een jaar uit te stellen.

Onderstaande kopers zijn reeds per mail + SMS geïnformeerd:

 • De Dolly Dots in het nieuwe Luxor Theater (2 oktober 2020) in Rotterdam is verplaatst naar donderdag 30 september 2021.
 • De Dolly Dots in het nieuwe Luxor Theater (3 oktober 2020) in Rotterdam is verplaatst naar vrijdag 1 oktober 2021.
 • De Dolly Dots in het nieuwe Luxor Theater (3 februari 2021) in Rotterdam is verplaatst naar donderdag 3 februari 2022.
 • De Dolly Dots in Theater de Spiegel in Zwolle is verplaatst naar woensdag 6 oktober 2021.
 • De Dolly Dots in het Scheldetheater in Terneuzen is verplaatst naar zaterdag 9 oktober 2021.
 • De Dolly Dots in het Spant! in Bussum is verplaatst naar zondag 10 oktober 2021.
 • De Dolly Dots in het Theaterhotel in Almelo is verplaatst naar vrijdag 29 oktober 2021.
 • De Dolly Dots in Philharmonie in Haarlem is verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021.
 • De Dolly Dots in Schouwburg Amphion in Doetinchem (4 november 2020) is verplaatst naar donderdag 4 november 2021.
 • De Dolly Dots in Theater aan de Schie in Schiedam is verplaatst naar vrijdag 5 november 2021.
 • De Dolly Dots in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht is verplaatst naar zaterdag 6 november 2021.
 • De Dolly Dots in Schouwburg Agnietenhof in Tiel is verplaatst naar vrijdag 12 november 2021.
 • Dde Dolly Dots in Schouwburg de Kring in Roosendaal is verplaatst naar vrijdag 19 november 2021.
 • De Dolly Dots in het Muziekgebouw in Eindhoven is verplaatst naar woensdag 24 november 2021.
 • De Dolly Dots in Theater de Tamboer in Hoogeveen is verplaatst naar vrijdag 26 november 2021.
 • De Dolly Dots in Theater Markant in Uden is verplaatst naar donderdag 2 december 2021.

 

Update 25 juni 2020 - 11:00 uur:

De tournee van de Dolly Dots wordt verplaatst naar 2021. Gezien de populariteit van de show - het concert is in elk theater uitverkocht - en de onzekere toekomst met betrekking tot het aantal bezoekers dat de theaters bij hun voorstelling mogen ontvangen, hebben de Dolly Dots besloten hun tournee met een jaar uit te stellen.

De eerste kopers (van 5 shows) zijn reeds per mail + SMS geïnformeerd.
 

 • De Dolly Dots in het Zaantheater in Zaandam is verplaatst naar dinsdag 28 september 2021.
 • De Dolly Dots in Schouwburg Amphion in Doetinchem is verplaatst naar woensdag 3 november 2021.
 • Dolly Dots in Theater het Vrijthof in Maastricht is verplaatst naar dinsdag 16 november 2021.
 • De Dolly Dots in het Flint Theater in Amersfoort is verplaatst naar zaterdag 27 november 2021.
 • De Dolly Dots in Rabo Theater de Meenthe in Steenwijk is verplaatst naar zaterdag 11 december 2021.Update 19 juni 2020:

Op dit moment wordt er nog druk en hard gewerkt aan het verplaatsen van de geannuleerde voorstellingen. Het verplaatsen van de voorstellingen heeft ook consequenties voor de reeds geboekte voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen (deze waren nog niet in de verkoop). Om deze reden moeten er ontzettend veel voorstellingen verplaatst worden en dat wordt uiteraard uiterst zorgvuldig gedaan!

Op deze manier duurt het langer dan normaal gesproken voordat er nieuwe speeldata bekend zijn. Zodra wij de nieuwe (inhaal-)data hebben ontvangen zullen wij deze onder andere communiceren op onze website en ook naar de eerdere kopers. Omdat het om zoveel voorstellingen gaat raden wij je ook aan om zelf af en toe onze website te bekijken.

Een deel van de producties hebben wij onder het kopje 'verwacht' geplaatst op onze website. Op deze pagina's heb je de mogelijkheid om je mailadres achter te laten. Wij zullen je dan per mail (max. 2 keer) op de hoogte houden van de vorderingen van de desbetreffende productie. Je mailadres wordt níet voor andere doeleindes gebruikt (bv. voor onze reguliere mailingen), tenzij je jezelf daarvoor hebt ingeschreven. Dit staat hier los van.

Dank voor het geduld!


Update 3 juni 2020:

De show van Music Show Scotland in Rotterdam Ahoy wordt verplaatst naar zaterdag 28 augustus 2021. Oorspronkelijk was de show verplaast naar zaterdag 5 september 2020. Dat leek toen een goed idee. Helaas blijkt de werkelijkheid inmiddels anders. Omdat zowel wij als de Music Show Scotland de bezoekers een onvergetelijke en veilige avond willen bieden is ervoor gekozen om de voorstelling (nogmaals) te verplaatsen, ditmaal naar 2021. 

De klanten hebben zojuist een mail + een SMS bericht ontvangen. In de loop van vandaag ontvangen ze nieuwe e-tickets met de nieuwe datum.


Het Jublieumconcert van de Dutch Swing College Band op het ss Rotterdam Ahoy wordt verplaatst naar zondag 2 mei 2021. De klanten hebben zojuist een mail met meer informatie ontvangen. In de loop van vandaag ontvangen ze nieuwe e-tickets met de nieuwe datum.
 


Update 26 mei 2020 - 09:00 uur:

Er zijn 3 shows verplaatst naar volgend jaar. Te weten de Nationale Taptoe in Rotterdam Ahoy, Bianca del Rio in Theater Amsterdam en Lady Bunny in Theater Amsterdam. De kaartkopers hebben zojuist een informatiemail ontvangen.Update 13 mei 2020 - 09:30 uur:

De openluchttheatertournee van de Edwin Evers Band wordt verplaatst naar 2021. De kaartkopers hebben zojuist een informatiemail ontvangen. In de loop van de dag ontvangen zij nieuwe e-tickets.

Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar klantenservice@ntk.nl.Update 12 mei 2020 - 10:15 uur:

Alle voorstellingen in juni gaan wegens de Coronamaatregelen niet door. We mogen vanaf 1 juni weer met 30 personen naar het theater, maar dit is inclusief personeel en artiesten. Helaas is het dus nog niet haalbaar om voorstellingen te spelen.

Alle kaartkopers van een voorstelling in juni hebben zojuist een informatiemail ontvangen + een SMS.
 


Update 8 mei 2020 - 11:00 uur:

Nieuwe datum voor Waylon in het Gooiland Theater
Goed nieuws! De nieuwe datum voor Waylon in het Gooiland Theater is bekend. Op vrijdag 16 oktober 2020 komt hij alsnog naar Hilversum! De kaartkopers hebben hier zojuist een informatiemail en SMS over ontvangen. In de loop van de middag ontvangen zij nieuwe e-tickets.
 

L.O.L. Surprise Live! verplaatst naar 2021
Bij Van Hoorne Entertainment willen ze altijd de allerbeste, meest gedenkwaardige belevingen creeren. Zo ook voor de grootse show L.O.L. Surprise! Live. Echter, wegens de COVID-maatregelen, kunnen ze jullie niet de ultieme beleving aanbieden, zoals ze dat zouden willen bij zo'n gaaf popconcert. Om deze reden gaan de shows in oktober 2020 helaas niet door. Alle voorstellingen worden verplaatst. Vandaag worden alle kaartkopers per mail en per SMS geïnformeerd. In de loop van deze middag ontvangen de kaartkopers nieuwe e-tickets met de nieuwe datum erop. De geboekte rij- en stoelnummers blijven hetzelfde.
 

Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar klantenservice@ntk.nl.Update 6 mei 2020 - 12:00 uur:

Titus & Fien in het RAI Theater Amsterdam is verplaatst. Zojuist hebben alle kaartkopers hierover een mail en een SMS ontvangen. De nieuwe datum is zondag 4 juli 2021. In de loop van deze middag ontvangen de kaartkopers nieuwe e-tickets met de nieuwe datum erop. De geboekte rij- en stoelnummers blijven hetzelfde.

Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar klantenservice@ntk.nl.


Update 30 april 2020 - 13:15 uur:

Zojuist hebben wij alle kaartkopers van het Pauperparadijs nogmaals per mail geïnformeerd.Update 24 april 2020 - 12:00 uur:

Zojuist is bekend gemaakt dat het VOTOWN Festival is verplaatst naar zaterdag 12 juni 2021. Klik hier voor de mail vandaag verzonden naar de kaartkopers van het VOTOWN Festival. In de loop van vandaag ontvangen zij nieuwe e-tickets.

Lees hier het bericht op de website van het VOTOWN Festival.


Update 24 april 2020 - 09:30 uur:

Vandaag hebben wij de kaartkopers van de concerten van Music of Life, het Gooiland Theater, Frans Bauer in MAINSTAGE en Checkpoint Theater in het RAI Theater een mail gestuurd.


Informatie kaartkopers voorstellingen in het Gooiland Theater:
Om 09:30 hebben we alle kaartkopers van het Gooiland Theater een mail gestuurd over nieuwe data die bekend zijn. Deze voorstellingen hebben inmiddels een nieuwe dautum:

 • Lenette van Dongen wordt verplaatst naar woensdag 23 september 2020
 • Stef Bos wordt verplaatst naar zaterdag 13 maart 2021
 • Ernst, Bobbie en de Rest wordt verplaatst naar zondag 31 januari 2021
 • Fred van Leer wordt verplaatst naar vrijdag 20 november 2020
 • Tineke Schouten wordt verplaatst naar zaterdag 12 december 2020
 • Nienke Plas wordt verplaatst naar maandag 9 november 2020
 • Roué Verveer wordt verplaatst naar woensdag 10 februari 2021
 • La Bohème wordt verplaatst naar zondag 16 mei 2021

Alle kaartkopers ontvangen in de loop van deze middag nieuwe e-tickets. De rij- en stoelnummers blijven hetzelfde.

De volgende voorstellingen hebben op dit moment nog geen duidelijkheid over een nieuwe datum. De kaartkopers van onderstaande voorstellingen hebben daar ook een mail over ontvangen. 

 • De grote Harry Bannink Podcast
 • Haal het Doek maar op
 • Queen the Music
 • 3JS
 • De Aanslag
 • Heel Holland Lacht


Let op; het concert van Waylon zal ook verplaatst worden, maar wij wachten nog heel even op het definitieve akkoord van de nieuwe datum. Zodra wij dit akkoord hebben ontvangen zullen wij de kaartkopers direct per mail informeren. Op het moment van dit bericht hebben de kaartkopers van Waylon in het Gooiland Theater dus nog geen mail ontvangen. (Update 8/5; de kaartkopers van Waylon hebben vandaag een mail ontvangen met de nieuwe datum! ZIe de informatie bij 'Update 8 mei').Update 22 april 2020 - 11:00 uur:
Zojuist is bekend geworden dat Het Pauperparadijs in Veenhuizen wordt verplaatst naar de zomer van 2021. De kaartkopers hebben vanmorgen de eerste informatie per mail ontvangen. Zodra er meer informatie bekend is zullen wij de kaartkopers direct weer per mail informeren. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Pauperparadijs: www.hetpauperparadijs.nl. Zodra er meer bekend is zullen wij het ook aanpassen op onze website.


Update 21 april 2020 - 20:00 uur:
In de persconferentie van zojuist, dinsdag 21 april, is duidelijk geworden dat de evenementen met een meldingsplicht tot 1 september geen doorgang kunnen krijgen. Theaters hebben nog geen definitief uitsluitsel over de toekomst na 21 mei. Tot dusver zijn alle voorstellingen tot 1 juni geannuleerd. Mocht er verandering in deze maatregelen komen zullen wij de kaartkopers per mail op de hoogte brengen en de nieuwe update op deze pagina plaatsen.


Update 20 april 2020 - 12:00 uur:
Op dit moment zijn alle Flex Tickets verstuurd naar de mensen die daar recht op hebben. Het Flex Ticket is verzonden naar het mailadres waarmee de oorspronkelijke reservering is gemaakt. Heb je geen Flex Ticket ontvangen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@ntk.nl. Dan helpen we je daar graag verder.

Wil je meer weten over het Flex Ticket? Lees dan gerust de meestgestelde vragen door.

Let op; heb je kaarten gereserveerd voor het Gooiland Theater, Music of Life in het AFAS Circustheater, Frans Bauer in MAINSTAGE en Checkpoint Theater in het RAI Theater, dan ontvang je vooralsnog géén Flex Ticket. Uiterlijk zaterdag 25 april ontvang je een nieuwe update per mail.


Update 6 april 2020 - 21:00 uur:
Vanavond hebben wij alle kaartkopers gemaild die kaarten hadden gekocht voor een van de geannuleerde voorstellingen tussen 12 maart en 1 juni. Iedereen heeft dezelfde mail gekregen, behalve de kaartkopers voor de evenementen van Music of Life, de voorstellingen in Theater Gooiland, Frans Bauer in MAINSTAGE en Checkpoint Theater in het RAI Theater. Zij hebben afzonderlijk een mail mogen ontvangen.Update 1 april 2020 - 10:00 uur:
Op dit moment wordt er achter de schermen nog steeds hard gewerkt om voor alle voorstellingen een nieuwe datum en/of een passende oplossing te zoeken. Zodra wij meer weten zullen wij de kaartkopers hier direct per mail over informeren. Zoals eerder aangegeven is de verwachting nog steeds dat wij uiterlijk 6 april je hierover meer informatie kunnen geven. Mocht er vóór deze datum al meer duidelijkheid zijn, dan zullen wij je daar uiteraard over informeren.

Dank voor het geduld!

De afgelopen periode hebben wij meerdere (algemene) mails gestuurd naar kaartkopers van voorstellingen tussen 12 maart en 1 juni. Deze informatie is reeds ook vernoemd in onderstaande updates.Update 23 maart 2020 - 22:00 uur:
Alle kaartkopers hebben een mail gehad met de boodschap dat de voorstellingen tot 1 juni geen doorgang kunnen vinden. Er wordt op dit moment hard gewerkt om te kijken naar een nieuwe datum en/of de verdere afhandeling ervan. Zodra wij hier meer over weten zullen wij de kaartkopers daarover nogmaals per mail infomeren.


Update 23 maart 2020 - 19:15 uur:
Zoals zojuist tijdens de persconferentie aangekondigd, worden alle evenementen tot 1 juni verboden. Op dit moment gaan wij hard aan de slag om alle kaartkopers van evenementen tot 1 juni zo spoedig mogelijk te informeren.


Update 20 maart 2020 - 15:00 uur:
Wat er nu in de wereld gebeurt hebben we nog nooit meegemaakt. De impact van het Coronavirus raakt onze sector in het hart. Waar we normaal gesproken altijd zeggen 'the show must go on', blijft het licht op de podia nu uit en zijn de zalen leeg en donker.

Zoals bekend zullen alle voorstellingen tussen donderdag 12 maart en maandag 6 april niet doorgaan. Vorige week hebben wij de kaartkopers hierover reeds per mail geïnformeerd, nu een week later willen wij graag een korte update geven.

Op dit moment wordt er nog druk gesproken over eventuele nieuwe data van de voorstellingen en de verdere afhandeling hiervan. Omdat er veel voorstellingen tegelijk omgeboekt dienen te worden, neemt het veel meer tijd in beslag dan gebruikelijk.

Er zijn overigens al enkele nieuwe data bekend, sommige theaters informeren hier ook al over. Het kan op dit moment alleen nog voorkomen dat er alsnog wijzigingen in deze nieuwe data worden aangebracht. Aangezien het momenteel nog onduidelijk is of er direct na 1 juni weer gespeeld kan worden, communiceren wij deze nieuwe data liever nog niet. Wij zullen de kaartkopers hier dan ook over informeren zodra het allemaal definitief rond is.

De verwachting is dat wij uiterlijk 6 april hierover meer informatie kunnen geven. Mocht er vóór deze datum al meer duidelijkheid zijn, dan zullen wij daar uiteraard eerder over informeren.

Wij houden op dit moment de richtlijnen van het RIVM goed in de gaten en blijven achter de schermen druk bezig met het zoeken naar vervangende data.

Wij hopen op je begrip en danken je voor je geduld tot zover.

Zorg goed voor jezelf en elkaar de komende tijd!

Stefan Stolk
Team NTK


Update 17 maart 2020 - 09:00 uur:
Beste klant, 

Zoals ook jij hebt meegekregen heeft het coronavirus impact op ons allemaal. De overheidsmaatregelen zijn zeer ingrijpend voor zowel het openbare als het sociale leven. Alle evenementen en theatervoorstellingen zijn voor nu opgeschort tot en met maandag 6 april. 

Deze maatregelen hebben veel impact op de culturele sector en ook op de NTK. Zoals je zal begrijpen moet er voor alle opgeschorte voorstellingen nieuwe data worden gevonden in de agenda’s van zowel de artiest als de theaters en andere locaties, dit kost tijd.

We vinden het heel belangrijk om bereikbaar te blijven, juist in deze tijden. Wij zullen door blijven gaan met het bieden van onze persoonlijke en klantgerichte service, waarin jouw behoeftes als onze klant en kaartkoper zoals altijd centraal staan. Ook als je je jouw geboekte kaarten wilt omboeken of verzetten naar een andere datum kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden.

Mede hierom blijft ons callcenter onverminderd bereikbaar voor jou vragen. Ook per mail, chat en whatsapp zullen wij onze dienstverlening bleven verlenen.

Vanaf dinsdag 17 maart is ons callcenter aangepast bereikbaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons gewoon dagelijks bereiken op 0900-9203 van 10:00 tot 15:00 uur, 7 dagen per week zoals jij van ons gewend bent. 
Je kan je vragen ook mailen naar info@ntk.nl.

We doen ons uiterste best om ook jou zo snel en goed mogelijk te woord te staan. We vragen je wel om begrip dat het antwoord wellicht iets langer kan duren dan dat jij van ons gewend bent. Zoals je zult begrijpen zijn er veel vragen, waardoor de wachttijd soms iets langer kan zijn.

Bedankt voor het vertrouwen in ons en onze mooie culturele sector. We blijven voor je klaar staan op de vertrouwde wijze. Laten we goed voor elkaar blijven zorgen, zodat we straks weer samen met elkaar van mooie en waanzinnige voorstellingen kunnen genieten!


Update 15 maart 2020 - 17:30 uur:
Vorige week is al besloten om alle evenementen t/m 31 maart met meer dan 100 bezoekers te annuleren. Zojuist is deze maatregel verlengd met 1 week. Dit betekent dat de (theater-)voorstellingen tussen 1 en 6 april ook géén doorgang vinden.

Op dit moment wordt er meteen druk gesproken over de verdere afhandeling en/of een eventuele nieuwe datum. Zodra er meer informatie is zullen wij je direct een mail sturen met verdere informatie.


Update 13 maart 2020 - 09:00 uur:
Op dit moment zijn wij druk bezig met alle kaartkopers te informeren over de geannuleerdere voorstellingen t/m 31 maart. Iedereen die kaarten voor een voorstelling t/m zondag 15 maart heeft gekocht, hebben inmiddels een mail ontvangen. De overige kaartkopers ontvangen vandaag (vrijdag 13 maart) nog een mail. Het kan zijn dat de mail in de ongewenste mail/spam binnenkomt.

Achter de schermen wordt er nog druk gesproken over de afhandeling van alle voorstellingen t/m 31 maart. Zodra er meer informatie over bekend is worden de kaartkopers nogmaals per mail geïnformeerd met verdere instructies over de verdere afhandeling.


Update 12 maart 2020 - 15:00 uur:
Op donderdagmiddag 12 maart is bekend geworden dat alle bijeenkomsten van meer dan 100 personen in Nederland tot eind van deze maand niet door zullen gaan. Wij zijn nu in contact met de betreffende theaters en nemen z.s.m. contact met kaartkopers op over de verdere procedure. De voorstellingen van vanavond (donderdag 12 maart) zullen dus geen doorgang hebben.