0900-9203 (€ 0,45 pm)
0

14 de musical wint een Musical Award!

... voor Beste Origineel Nederlandse Musical

14 de musical is gistervanavond bij het Musical Award Gala in Ahoy Rotterdam bekroond met een Musical Award in de categorie Beste Origineel Nederlandse Musical, een van de meeste prestigieuze awards. De brutale ode aan Johan Cruijff is exclusief te beleven in het AFAS Theater Leusden. De voorstelling is nog tot begin juli 2022 te zien.

Wolter Lommerde, producent: “Alleen kan je niks, je moet het samen doen, zei Johan Cruijff al. Natuurlijk is vanavond een aantal mensen speciaal gelauwerd voor hun bijzondere prestaties, en dat is helemaal terecht, van mij hadden alle nominaties verzilverd mogen worden. Maar we zijn super trots op het hele team dat onder leiding van regisseur Tom de Ket een geheel nieuwe Nederlandse productie heeft neergezet. Met fantastische reacties van pers én publiek. En nu ook van de vakjury!”

Nieuwe castleden
Vanaf 11 mei zijn vijf nieuwe acteurs aan de cast toegevoegd: Anne-Marie Jung (Annie, Petticoat!)en Kim van Zeben (Minoes de musical, All Together Now) in de rol van Nel Cruijff. Kees Boot (Judas, All Stars de musical) als Manus Cruijff en Rinus Michels. Justus van Dillen (Oogappels, Dertigers) en Theo Martijn Wever (All Stars de musical, Soldaat van Oranje) spelen nu afwisselend de rol van Piet Keizer.

Ook zo benieuwd naar 14 de musical? Tickets koop je bij NTK!

 

 

Bekijk hieronder de uitreiking terug: