Daniëlle Schel

  • vanaf €15,50

Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Hartje. Profiel wordt bijgewerkt.

In 2017 won Daniëlle de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd daarme ‘een dame om in de gaten te houden.’ In 2019 ging haar eerste avondvullende voorstelling PATROON in première en nu is ze terug in het theater met haar nieuwe voorstelling getiteld OK.

Voor OK kreeg Daniëlle in 2020 op voordracht van de VSCD jury van de cabaretprijzen het Stijgend Applaus Stipendium toegekend, een aanmoedigingsprijs voor jonge cabaretiers.

“In OK zoekt Daniëlle de tragiek van de mens ditmaal in het spanningsveld tussen enerzijdsonze behoefte aan contact en anderzijds de voortschrijdende technologie, die vaak gericht isop het bevredigen van individuele verlangens. Het resultaat is “A new way of being alonetogether”, zoals ze de Amerikaanse hoogleraar Sherry Turkle citeert. Een actueel thema, datdoor de gebeurtenissen van de afgelopen maanden zelfs alleen maar relevanter is geworden” - Juryrapport SAS

Tijden & Kaarten

oktober 2022

  1. zaterdag 22 oktober 20:30
    Zeist I Willem Pijperzaal
    Bestel kaarten