Jesus Christ Superstar-main Roeltje van de Sande Bakhuyzen

Jesus Christ Superstar

Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Magtel de Laat e.a.

Laatste kaarten!
Musical Muziek - Pop / Rock Muziektheater

THEATER HEERLEN - RABOzaal
Super Seat 1 (Podiumplaats)
Plaats: € 65,00
 
Super Seat 2 (Podiumplaats)
Plaats: € 39,00
 
Normaal tarief
Sterrang: € 73,50
Rang 1: € 65,00
Rang 2: € 59,00
Rang 3: € 53,50
Beperkt zicht: € 36,50
Rang 4: € 36,50
Meerdere data beschikbaar
Wensenlijst Bestel

Jesus Christ Superstar - Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Magtel de Laat e.a.

Ongeëvenaard, puur en rauw

Deze voorstelling wordt volledig in het Engels gespeeld en gezongen | This show is entirely in English

Jesus Christ Superstar is dé theaterbeleving van 2024. Een verhaal voor en ván onze tijd, dat je gegarandeerd aan het denken zet. In een nieuwe, epische versie van de internationaal gerenommeerde regisseur Ivo van Hove en met een sterrencast van onder andere Jeangu Macrooy (Jesus), Lucas Hamming (Judas), Edwin Jonker (Pilate), Paul Groot (King Herod), Magtel de Laat (Mary Magdalene) en de beste talenten uit binnen- en buitenland. De onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen – samen met een live orkest - de basis voor dit volledig in het Engels gezongen theaterspektakel.

Het verhaal dat al eeuwenlang leidend is in een groot deel van de wereld en juist nu enorm actueel lijkt, komt naar de Nederlandse theaters. Jesus Christ Superstar gaat over een groep mensen die de wereld wil veranderen. En hoe dat eindigt in de grootste beweging ooit. Een voorstelling over aanbidding en verraad. Verheerlijking en laster. Macht en opstand. Maar vooral: een verhaal van hoop. De meer dan 20 nummers van het originele album uit 1970 vormen het fundament van deze iconische voorstelling. Zet je schrap voor Jesus Christ Superstar, dé rockmusical van 2024.

Cast & creatives

Regie: Ivo van Hove
Cast: Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Magtel de Laat, Edwin Jonker, Paul Groot e.a
Producent: Albert Verlinde Producties B.V., Senf Theater B.V. en Jaco Kaasschieter
Tourneeplanning en publiciteitsmateriaal: Senf Theater, Delft 

De adviesleeftijd die gehanteerd wordt voor Jesus Christ Superstar is 16 jaar en ouder. Tijdens de voorstelling worden er scenes gespeeld die als schokkend kunnen worden ervaren. Jesus Christ Superstar bevat discriminatie, suggestie van fysiek geweld, fysiek geweld/ mishandeling, flitsende lichteffecten, scènes met film – theaterbloed en confronterende inhoud.

Super Seats op het podium

Jesus Christ Superstar voelt als een ware happening. Laat je onderdompelen en overrompelen door de industriële vormgeving, een onvervalst concertgevoel en een unieke setting. Intens en dichtbij. Het ronde toneelpodium voelt als een arena, waar je zelfs letterlijk onderdeel kunt worden van het verhaal. Kies voor één van de 171 Super Seats, waarmee je op het podium zit en waar het verhaal zich rondom je afspeelt. Kom binnen tussen de coulissen, sta oog in oog met een levend kunstwerk en word meegezogen in de beleving! Of kies voor één van de andere plaatsen in de zaal en laat je uitdagen door een voorstelling die je niet snel zult vergeten. 

Super Seats kunnen als volgt geboekt worden:

  • Klik op "Bestel"
  • Kies hoeveel kaarten u wilt bestellen
  • Kies "best beschikbare plaatsen"
  • Kies de rang "Plaats"
  • Standaard staat deze op de beste plaatsen "Super Seat 1", maar u kunt uw plaats aanpassen naar de lagere categorie "Super Seat 2"
  • Kies "plaats in winkelwagen" & klik op "Afrekenen"
  • Let op: u krijgt ter plekke een Super Seat-zitplaats op het podium toegewezen in uw prijscategorie. We proberen groepjes bij elkaar te plaatsen, maar kunnen dit niet garanderen.

 

Jesus Christ Superstar is in Limburg exclusief te zien in Heerlen, Venlo, en Maastricht.

Meerdere voorstellingsdata
Vanaf € 36,50
Vanaf € 36,50
Vanaf € 43,50
Vanaf € 43,50
Vanaf € 43,50
Vanaf € 43,50

Actueel bij PLT