Familie- en jeugdtheater bij Parkstad Limburg Theaters
Familie en jeugdtheater: theater voor alle kinderen, zelfs vanaf één jaar én voor hun ouders. Jeugdtheater is alles wat theater is: toneel, familie musical, dans, muziek, poppenspel, cabaret. Het zijn kleine voorstellingen en toneel-op-toneel tot en met grote producties.

De RABOzaal vol met kinderen die grenzeloos genieten van bijvoorbeeld Bumba. Of de LIMBURGzaal waar een intrigerende uitvoering van Alice in Wonderland te zien is voor kinderen van 6 en ouder. Of de INGzaal waar in het kader van de PeuterKleuterOchtenden kinderen op schoot genieten van net-echte poppen. Veel gezelschappen zijn vaste gast met hun familietheater in Heerlen, zoals Het Laagland, Theater Terra, Project Sally, Van Hoorne Producties, Studio 100, HollandOpera en HNTJong.

Extra’s rond de voorstellingen
Bestel bij uw tickets eens een kidsbox of een workshop. In de kleurrijke verrassingsbox, voorzien van een puzzel en een doolhof, vinden de kids wat lekkers om voor of na de voorstelling te nuttigen én een leuk speeltje dat ze nog lang aan dit uitje zal herrineren. Aan een aantal voorstellingen gaat ook een (creatieve) workshop vooraf en na veel grote voorstellingen kunnen de kinderen hun helden ontmoeten in de foyer en samen met hen op de foto. Ook het organiseren van een Kinderfeestje behoort tot de mogelijkheden.